The engineer you're looking for

RÓLUNK

A kezdetektől számos sikeres projekten dolgoztunk együtt, ezért határoztuk el 2012-ben, hogy céget alapítunk, melynek keretein belül tudásunkat együtt és egymás javára kamatoztathassuk. Így jött létre az Engineed Kft.

Csapatunk komplex infrastruktúrát alkot, számítástechnikai, elektronikai és gépész ismeretekkel rendelkezünk.

Tevékenységünk széleskörű, többek között elektronikai tervezéssel, egyedi gépgyártással, automatizálással, robotikával foglalkozunk. A kutatás-fejlesztés is megtalálható tevékenységi köreink között.

Csapatunk a precizitásra helyezi a hangsúlyt, garantálja, hogy partnereink, vásárlóink mindig naprakész, új terméket kapjanak meg. Sok éves fejlesztői tapasztalatainknak köszönhetően képesek vagyunk magas fokon személyre szabni a szolgáltatásainkat, kielégítve ezzel minden megrendelői igényt.

 

 

0
Elkészült projekt
0 +
Legyártott egyedi termékek
0
Év tapasztalat
-

Elektronikai tervezés

Legyen szó akár a legegyszerűbb időzítő kapcsolásról, akár nagy bonyolultságú, biztonságkritikus vezérlőáramkörökről tapasztalt munkatársaink folyamatosan biztonságos, sokoldalú megoldások fejlesztésén dolgoznak.

Referenciáink közt minden megtalálható, a gyufásdoboz töredékében elférő miniatűr áramköröktől az asztalnyi felületen elterülő nyomtatott áramköri lapokig.

A megrendelővel történt konzultációk során felállított specifikációnak megfelelve, rövid határidővel vállaljuk elektronikai eszközök, készülékek részének vagy egészének tervezését.

A tervezési folyamat során mindvégig aktívan tartjuk a kapcsolatot megbízóinkkal, hogy valóban az ő igényeiknek megfelelőt alkossunk.

Kutatás + fejlesztés

A projektek megvalósítása során elfordulhat, hogy a szükséges elméleti vagy gyakorlati tudás nem áll rendelkezésre a cég által elérhető repertoárban. Ha a saját kutatási részleg felállítása nem opció vagy a kapacitásai elfogytak és rövid időn belül szükséges eredményt elérni, akkor is van megoldás!

Mérnökeink legfőbb erényei közé tartozik a kíváncsiság és a felfedezés öröme iránti vágy. Így akkor is számíthatunk rájuk, ha eddig mindenki számára ismeretlen területen kell teljesíteni.
Kutatási területünk – akárcsak a megrendelők igényei és a csapatunk tagjainak érdeklődési körei – meglehetősen szerteágazó.

Jártunk már sportorvosi területen, az elektronikai alkatrész tesztelés világában, készítettünk kiegészítő berendezést meglévő, de már a gyártója által nem támogatott célgéphez.

A COVID 19 fertőzés terjedésének visszaszorításában is elsőként jeleskedtünk a helyiségek fertőtlenítésére használható levilágító berendezés kifejlesztésével vagy a laborban dolgozó személyzet védelmére készített eszközeinkkel.

Célgép gyártás

Mint a mások, úgy a saját termékeink gyártásának hatékonysága is speciális eszközöket kíván, ezért ezen a területen sem múlhatjuk alul önmagunkat. Legyen szó bármely eddig ismert gyártási technológiai lépésről, annak hibátlan végrehajtása nem mindig lehetséges közvetlen emberi közreműködéssel. Ezekben az esetekben célgépre van szükség!

Kutatás + fejlesztési és elektronikai tervezési ismereteiknek hála, tapasztalt munkatársaink könnyedén elkészítenek minden szükséges összetevőt egy jól működő rendszerhez, amely azután megkönnyíti a gyártás vagy az üzemszerű működés mindennapjait. Innovatív, kiváló minőségű megoldásokat szállítunk, amelyekkel garantáltan professzionális eredmény érhető el.

Palettánkon minden szükséges elektronikai és gépészeti megoldás helyet foglal. Kollégáink mindenkor a legkorszerűbb megoldásokat alkalmazzák környezettudatosan és költséghatékonyan a színpadi eszközöktől a nehézipari gyártásig mindenütt.

Technológiák

Ügyfeleink

Karrier

Cégünk folyamatosan fejlődik, növekszik, ezért is tartjuk fontosnak, hogy minőségi terméket adjunk át megrendelőinknek! Ehhez elengedhetetlen, hogy csapatunk tagjai magasan képzettek legyenek a saját szakterületükön!

Építsd karriered az egyetemi éveid alatt, légy tagja fiatalos mérnökcsapatunknak! Jelentkezz hozzánk gyakornoknak!

Kapcsolat

1084 Bp. József utca 34.
+36 1 630 1268
info@engineed.hu